Thursday, October 23, 2014

Everyday glimpses


Some snaps from the last few days. (Some of you might have seen them on Instagram.) My new cat sweater, the improvised pizza with potato and spinach, the season's last chestnuts, my indoor tomatoes growing and a very beautiful book. 

Tonight Trym and I are going for a drive. We'll bring music and candy. Best time! 

2 comments:

Anne Lise Grindvold said...

Det er rett og slett hyggelig å lese litt her hos deg Tove. Du er også en veldig dyktig fotograf så det er alltid masse fint og veldig spennende å se! Men jeg er veldig spent på en sak; har du fått deg Amazon? Så flott at du har tatt sertifikat, det gir masse frihet som du sikkert vil merke veldig fort. og som sagt, jeg er litt spent på å høre om du suser rundt i en Amazon. Ha en riktig fin week-end! Klem fra Anne Lise

tovetyll said...

Å Anne-Lise, så hyggelig at du koser deg med det jeg skriver og fotograferer! Jeg må jo si at det hadde vært veldig fristende med en Amazon, og jeg drømte jo lenge om det... Men så ble jeg en fornuftig kvinne og innså at jeg heller ville kjøre enn å mekke....og så kjøpte vi Toyota, en nesten ny en:):) Men en gang skal jeg ha en gammel bil, som matcher kjolene mine, som jeg kan cruise rundt i om sommeren!