Monday, May 9, 2011

Den store Trym og Tove skal være sammen for alltid-festen

Tusen takk for alle søte kommentarer til den forrige posten. Jeg har drevet litt sånn kryptisk hinting på fb og mindre kryptisk hinting inne i det fine rosa forumet, og veldig vet jo allerede hva vi planlegger, men ikke alle, og det er klart jeg skal fortelle om det:D

Den store "Trym og Tove skal være sammen for alltid-festen" er ikke et bryllup, men den symboliserer det samme for oss som det et tradisjonellt bryllup gjør. Vi skal ikke ha noen seremoni, men derimot en vakker og fantastisk og morsom og glad og kakefyllt fest med vennene våre, og den festen markerer løftet vi har gitt hverandre om at det alltid skal være oss.
(Hvis det senere i livet skulle være praktisk for oss å formalisere det hele, så tar vi oss en tur på tinghuset og får det i orden, men for oss er det ikke hva som står på et papir som er viktig, det er hva vi har lovet hverandre, og at vi får en dag som bare er vår til å markere det, er det som betyr noe for oss.)

Vi skal holde festen i hagen hjemme, med blomstrende rhododendron og frukttrær og kulørte lykter og bare kose oss og leke hele dagen og utover natten. Det blir uformellt og moro og avslappende, men skikkelig feststemning, med farger og gøy, og det hele kjøres igang med en salutt, foretatt av Trym personlig! Vi gleder oss masse, masse, masse, og jeg skal prøve å få delt forberedelsene med dere, innimellom jobb og trening og det generelle hektiske liv!

xoxo i morgen skal jeg dele noe gøy jeg har sydd!!
3 comments:

Tea Kristin said...

Hipp hurra og gratulerer så masse! :D Kan tenkte meg dagen kommer til å bli strålende fin - fargerik og herlig - akkurat som deg! :) :)

sonatinca said...

look great, guys!!! :)

Linda S said...

Gratulere :)