Tuesday, April 12, 2011

Scrappeglede!!:D


Er det noen av dere som har lyst til å scrappe? I dag starter Prosjekt Scrappeglede hos Scrappegodis, håper mange, mange av dere vil være med!! Prosjekt Scrappeglede er nesten som en slags scrappedugnad, for alle, uansett stil og fartstid, vi vil bare at alle skal (gjen)oppdage gleden ved å scrappe. Jeg har oppdaget at det er mange som stopper helt opp, som lar seg hemme av såkalt "fine" LO'er de ser i blader og på nettet, og ikke tør å vise fram det de lager. Kast alle hemninger!! Både dere som er usikre, og dere som scrapper med liv og lyst! Ikke glem at vi scrapper jo for oss selv og for barna våre og familien, for å bevare minnene!!

Jeg ble så utrolig inspirert forrige helg, og her kommer flere av LO'ene jeg laget! håper jeg kan smitte dere alle sammen, det er jo vår, det er sol, (bortsett fra akkurat i dag lol) og varmen kommer, jeg har snøklokker i hagen, og på Folkemuseet så jeg blåveis!!Hva som helst kan scrappes, og på alle måter! Her er den søteste av de søte, nemlig pusen vår. Blomsten har jeg laget selv, det er en srikel med filt, en sirkel tyll, en sirkel rødt stoff og en knapp til slutt. veldig lett! Papiret er fra American Crafts.


I vinter fikk jeg blomster av min kjære!! her er kantene inket med lysblå catseye, jeg ville lage romantiskt, men likevel fargerikt. Blomsten er fra Sassafras:)New York, der vi var på venninnetur for to år siden! enkelt, men virkningsfullt. To av mine supre bestevenniner jeg scrappet sammen med, scrappet også disse bildene, men LO'ene våre er såååå ulike! lover å poste deres versjoner også! Gikk litt bananas rundt kantene med brun distress refill. Visste ikke helt hvordan det ville gå, men flekker var helt i orden!


Til slutt, en stork i Berlin Zoo. Som sagt, man kan scrappe akkurat hva som helst! Dessuten ser jeg jo at jeg ikke engang har klart å få bildene skarpe, men det er ikke så farlig, det viktigste er å få scrappingen ut til folket!Jeg lover å komme med mer inspirasjon utover i ukene som kommer. I dag har jeg vært hos mamma og hentet litt gammelt servise jeg har stående der. Dessuten planlegges jo den store Trym og Tove skal være sammen for alltid-festen! Kjolen min er på vei, jeg skal hente den på fredag, og vi holder på med gaveliste...will keep you posted!! håper dere alle sammen har det veldig veldig bra!! klem til dere som leser**

2 comments:

Cafemocca said...

uuuh hærlige LO-er og artig med utfordring! Jeg var på treff i helgen og lagde en LO om scrappeglede selv om ikke det sto i tittelen da... om scrappeshoppings, ti hi!

Elsker det grønne arket du har brukt her, hærlig farge og hærlige prikker - til å bli superglad av!

Ha en super dag!

Mona said...

Næææ skal du gifte deg?! Så gøy, gratulerer!! Når er den store dagen?

Fantastisk flotte prikkete ark du har brukt her! Hvilke produsenter er de fra? *vil ha!*

Ellers må jeg si at det er veldig godt å se liv fra deg i bloggen igjen. Har også lyst å scrappe sammen med deg snart. Leeenge siden Papertrends og inspirasjon fra deg på treffene der. snufs.