Thursday, May 20, 2010

flea market dress*more flea market shopping* (not always easy to take photos of myself....) today, I got my thesis back from print, I feel very important lol will share a photo later! I also know it's gonna rain today, it's so hot and damp, like in the botanical garden tropical house!
tomorrow, my boyfriend is off to a scout reunion all weekend, so I'll be scrapbooking and relax in the garden (hopefully). what's your plans?

6 comments:

Cafemocca said...

så deilig å være ferdig med masteroppgaven! Jeg vet selv åssen det er å stå utenfor instituttet med bunken med ferdigtrykte oppgaver i handa og skal levere!

tror jeg felte en tåre av lykke over å kunne sove godt igjen!

Kos deg med å være ferdig. her er det jobbings og atter jobbings :)

Cafemocca said...

ja må jo såklart gratulere!!! :)
utrolig bra jobba!

Tea Kristin said...

Gratulerer med ferdig oppgave!! :D :D Og superfin kjole!

Ladybastard said...

heyyyyyyyyyyy you are super cute ^_______^
How are u honey?
<3

Christine said...

Hei,
Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

Generellt om konseptet:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

Vennlig hilsen
---------------------------------
Christine Sand
Casting, Feelgood Scene, Film og Tv
christine@feelgoodmail.no

Anonymous said...

Hello

I wanted to share with you a AMAZING site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] For All Levels If you guys have seen the Tv Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] episode. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


Best

Ken