Friday, April 23, 2010

I love my boyfriend so much!!

so I made him chocolate cake* (the candles are Lisbeth Dahl)

(It's now official, I will start blogging again lol I have to give this blog a serious makeover, the photo of me is already dated, I'm blonde again, and we have no snow anymore... I would love some colours, how do you get the sweet background that everybody has for their blogs these days? I'd be so happy if anyone can teach me/tell me...)

5 comments:

Lambi said...

Hei! Takk for sist. Håper dere fikk solgt mye stæsj på messa! :) Jeg har alt brukt stempelet og gliterlimet jeg kjøpte hos dere flere ganger den siste uka! :)

Jeg fikk hjelep til å skifte bakgrunnjeg da...men hvis du klikker på den linken som stortsett ligger øverst i hjørnet på bloggene med speiell bakgrunn, da kommer du inn på siden de har valgt bakgrunn fra også kan du velge den du selv ønsker... Så må du kopiere en lang kode og legge den inn i HTML/JavaScript hos deg selv.... dårlig og kort forklart...men tror ikke det er så fryktelig vanskelig egentlig... Navnet på der jeg har funnet min ligger øverst til venstre på høyde med overkant av overskrifts bildet mitt... og tror du finner det på ca samme plass for de som har lastet ned sin fra andre steder. :)

God helg! Klem

Charlotte said...

Hej Tove og happy Friday!!!!
Det er dejligt med chokoladekage .. uhhhmmmm. :0)
Angående baggrunde til din blog: Du kan gå ind på min blog og klikke oppe i venstre hjørne (der hvor der er et ikon der står Shabby Blogs på) og derfra kan du finde nye baggrunde. Der skal du kopiere HMTL-koden, som hører til den baggrund du ønsker og så sætter du den over i blogger, der hvor man kan redigere.
Håber dette er til at forstå???
Og jeg håber det lykkes for dig.
Jeg ønsker dig en FLOT weekend!!
Klem fra
Charlotte

lise said...

Herlig gave! Det er aller lurest med gaver som skal deles, og er de bloggbare er innertieren nådd!

Lykke til med oppgaven - snart er den historie!

Cafemocca said...

åååh så digg med sjokoladekake! Jeg elsker sjokoladekake!!! :)

Hvis du vil ha en ekstra "sjokoladete" sjokoladekake så legg et lag browniedeig underst i langpanna og så sjokoladekakedeig/røre og steik som vanlig sjokoladekake og SÅ ha en skikkelig sjokoladete sjokoladeglasur på toppen. Jummyyy!

Thinkie said...

yum, chocolatecake!