Saturday, September 27, 2008

my place:)

jeg tror jeg vil skrive på norsk i dag...det er høst utenfor vinduene mine, har tatt bilder av gule løvet som faller, og bare fra i dag tidlig, har plenen blitt nesten dekket, man kan nesten ikke se den lenger...det er så trist når trærne blir stående helt nakne, jeg vil at fine høsten skal vare enda lenger, hvertfall ut oktober... jeg er litt melankolsk om dagen, jeg grubler for mye på alt man ikke burde gruble på... men noe som gjør meg glad, er at jeg har fått en award...det er en sånn venneaward som alle har fått nå, så jeg har ingen å sende den videre til, men jeg setter utrolig pris på det likevel!!
Stinemor - tusen tusen takk for at du er vennen min, vi har det så morsomt, takk for at du skriver så fine ting i bloggen din, gleder meg til all scrapping vi skal ha i høst, du er helt spesiell!!

Kristin - trenger jeg si noe som helst?? jeg sier som deg, friends 4-ever, for vi fikser alt, og det har vi gjort siden 8.klasse, wow, det er lenge da?!? du er så kul, vi må snart finne på noe übergøy igjen!!

Merete - takk for så superfine ord i bloggen din! jeg er så glad for at vi er venner, selv om du har flyttet langt unna, (litt langt da...) du er så glad og det er alltid topp å komme til Løten, jeg er så glad for at du og mannen og lille Ingelin er lykkelige!! gleder meg til masse scrapping, håper det blir snart!

Nå må jeg skrive bittelitt om mitt lille krypinn...jeg har ryddet og malt og vært på ikea x-antall ganger, og nå er det endelig sånn som jeg vil...til tross for at internett funker når det selv vil, og krydderurtene mine dør...(det er nok ene og alene min skyld, ikke leiligheten...) jeg har ikke trivdes så godt noe sted, ikke siden jeg bodde hjemme! mitt lille utbygg er bittesmått, men lyst og med utsikt til trær og hage og vinduene er gamle og vakre, og det er så mye personlighet her! endelig kommer det bilder:


stue og arbeidsrom og soverom og alt på en gang! (hurra for sovesofa:) har klart å skvise inn alt jeg trenger, tror jeg hi hikjøkken, som egentlig var i en gyselig gulfarve, jeg har malt og det var usannsynlig kjedelig, men nå er det fint, og jeg har hengt opp hyller, og satt fram alt mitt fargerike kjøkkenstæsj!
under her er et fra gangen! ikea i våre hjerter!!


flere bilder fra mitt ene rom;) legg merke til 42 cm sopp i sofaen:

ugleproduksjon:i dag har jeg vært i byen og kjøpt melodica, og en bitteliten rosa gitar ha ha vet ikke om den kan brukes til noe, men skal prøve å stemme den nå... litt mindre melankolsk nå, kanskje jeg skriver litt mer om det en annen dag. ha en vakker høsthelg, alle som leser!

5 comments:

_Kine said...

Så koselig du har det! Fint og rosa og akkurat sånn som jeg så for meg :D

Nora said...

Så fint rom du har! Kosedyrhyllen var søt:D Og masse kule fargerike kjøkkenting:)

Xstine said...

ååååååh, jeg diggerdigger leiligheten din :D

og jeg ser at jeg må få fingen ut av ræva og få mer ting på veggene mine!

kan ikke du lage noe fint jeg kan henge opp? en tegning eller noe? :D

og for noen søøøøøøte ugler du har laget!

og du, nå er det ikke lenge til papirfest! gledergledergleder meg :D

Merete said...
This comment has been removed by the author.
Merete said...

Åh...ser ut som et hyggelig krypinn, Tove:) Og du har helt klart satt ditt preg på den - så nå er den blitt typisk-tove-med-masse-morsomme-og-herlige-fargerike-ting-sted!! Digger det!!

Og tusen takk for hyggelige ord!!

Kos deg i høsten :) klem fra Løten